티스토리 뷰



parsley to help diet by decoding fat-soluble toxins





Parsley is a type of herb that is mainly used on the Mediterranean coast and is a food ingredient used for decoration or for spices.



Especially, it is widely used as a food ingredient because it is popular and cheap in Western cuisine.



parsley contains not only its unique flavour, but also its rich nutrient in terms of nutrition.



Parsley contains various nutrients such as vitamin A, vitamin C, vitamin K, folic acid, copper, iron, magnesium, omega-3 fatty acids and flavonoids, making it a good food source for health.



In particular, it is also a food ingredient that is gaining popularity as an antidote juice called oil manjuice due to the effects of parsley's diet.



 

 

the Benefits of parsley 





1. Helping Bone Health

Parsley is very rich in vitamin K. Vitamin K is a substance directly involved in bone health, but it is one of the vitamins generally hard to take. Therefore, a steady intake of parsley can make up for vitamin K, which may be lacking, which helps maintain bone health.







2. Antioxidant effect

Parsley contains quercetin, flavonoids and acts to activate glutachion, the only antioxidant produced in the body. Therefore, ingesting parsley helps maintain a healthy, young body by removing free radicals from the body, preventing cell damage and suppressing aging.







3. Help with diet

Parsley is rich in insoluble fiber. This acts as a detoxification for various wastes and toxins accumulated in the intestine, reducing the inflammatory response and relieving the body's swelling overall. Flavonoids in parsley also reduce fat and boosts metabolism, promoting calorie consumption. Therefore, eating parsley can help your diet.






4. Anti-cancer effect

Parsley contains anti-cancer properties such as flavonoids, lutein and carnosol. Therefore, consumption of parsley has the effect of preventing cancer and suppressing the growth and transmission of cancer cells.






5. Anti-inflammatory Action

Flavonoids, apigenins and vitamin C in parsley help calm inflammation and suppress inflammatory reactions. There is also an antioxidant called quercetin in parsley, which has the effect of inhibiting histamine production and suppressing inflammatory reactions.







6. Helping with anemia

Parsley is rich in iron. Therefore, if you have anemia symptoms due to lack of iron, a steady intake of parsley can provide sufficient iron to help prevent and treat anemia.



7. Effect of improving cholesterol levels

Flavonoids contained in parsley can improve cholesterol levels in addition to antioxidant effects. Therefore, consumption of parsley helps regulate and manage cholesterol levels.







8. Help Your Liver Health

Parsley acts as a deterrent to liver damage. Therefore, eating parsley can help your liver health.







9. Body detoxification effect

parsley not only helps to control liver damage so that liver detoxifies it smoothly, but also to decode large amounts of insoluble dietary fiber in parsley, especially fat-soluble toxins accumulated in the body. Therefore, ingesting parsley helps decipher the body.







side effects of parsley





1. For pregnant women and breast-feeding women;

Some spices, such as parsley, work to contract the uterus in women's bodies. Parsley intake should be avoided by pregnant women and breastfeeding women because it can cause miscarriages in pregnant women and can have a negative effect on infants already born.



2. For those with kidney disease

Parsley contains more oxalic acid than any other plant. Oxalic acid is a toxic substance that negatively affects the kidneys. Therefore, in the case of kidney disease, parsley intake should be avoided.



3. For diabetics,

Since parsley affects sugar levels, care should be taken to ingest parsley for diabetics who need careful sugar level management.

댓글
공지사항
최근에 올라온 글
최근에 달린 댓글
Total
Today
Yesterday
링크
TAG
more
«   2025/04   »
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
글 보관함